titelkogstasegem

  • allaert_slider.png
  • deneckere.jpg
  • ginocars.png
  • sdc_verzekering.png
  • stefaan_storme.png
  • vanhulsen_slider.png
  • wijnhuis.png

Belangrijke mededeling

voorzitterdeneckere

Belangrijke mededeling

Bart Deneckere heeft beslist om te stoppen als voorzitter, dit na meer dan acht jaar onverdroten inzet.  Zijn vertrek zal op meerdere vlakken een groot verlies betekenen voor onze club.  Het bestuur wil hem alvast van harte danken voor de ontelbare uren die Bart aan KOG besteed heeft, en onderstreept dat hij uiteraard steeds van harte welkom blijft.

Het bestuur heeft deze week unaniem de nodige beslissingen genomen om de goede werking van KOG verder te garanderen. 

Lees meer...

Panini stickerboek KOG

stickerboek voorpagina

Panini stickerboek

De club KOG Stasegem maakt een stickerboek met de spelers van KOG Stasegem. Op woensdag 22 november is er fotosessie. Het boek zal begin 2018 beschikbaar zijn.

Kerstmarkt

kerstmarkt KOG

Kerstmarkt

Op 9 december vanaf 18u is er op Veldrijk 22 in Stasegem een kerstmarkt, georganiseerd door én ten voordele van de jeugd van KOG Stasegem. Iedereen is welkom !

Barbecue

cotealos

Jaarlijkse barbecue

Niet te missen slotfeest van KOG Stasegem op zaterdag 6 mei om 19 uur in OC 't Spoor. Barbecue à volonté met groenten. Ambiance verzekerd met DJ. Dit alles voor slechts 20€ per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar slechts 12€. Kaarten te verkrijgen bij de trainers. Allen daarheen, tot op ons feest.

Jeugdtrainer meld je aan!

trainers

Dankzij constante bloei van hun jeugdwerking is voetbalclub KOG Stasegem op zoek naar nieuwe jeugdtrainers voor het seizoen 2017-2018. Meer info via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via jeugdcoördinator Christopher Beheydt - 0471/628744.

Camping Kitch

foute fuif

Gelieve zaterdag 24 juni 2017 vrij te houden voor het zomerfeestje of einde seizoen feest. Dit voor beide groepen U15  en.U17.
Thema: camping kitsch. Verder info volgt later.