titelkogstasegem

  • allaert_slider.png
  • deneckere.jpg
  • ginocars.png
  • sdc_verzekering.png
  • stefaan_storme.png
  • vanhulsen_slider.png
  • wijnhuis.png

Barbecue

cotealos

Jaarlijkse barbecue

Niet te missen slotfeest van KOG Stasegem op zaterdag 6 mei om 19 uur in OC 't Spoor. Barbecue à volonté met groenten. Ambiance verzekerd met DJ. Dit alles voor slechts 20€ per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar slechts 12€. Kaarten te verkrijgen bij de trainers. Allen daarheen, tot op ons feest.

Jeugdtrainer meld je aan!

trainers

Dankzij constante bloei van hun jeugdwerking is voetbalclub KOG Stasegem op zoek naar nieuwe jeugdtrainers voor het seizoen 2017-2018. Meer info via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via jeugdcoördinator Christopher Beheydt - 0471/628744.

Camping Kitch

foute fuif

Gelieve zaterdag 24 juni 2017 vrij te houden voor het zomerfeestje of einde seizoen feest. Dit voor beide groepen U15  en.U17.
Thema: camping kitsch. Verder info volgt later.

Kerstboomverbranding

kerstvuur

Om 2016 uit te wuiven en het nieuwe jaar welgezind in te zetten, is er traditioneel een kerstboomverbranding op het marktplein van Harelbeke om u tegen te zeggen. Op zaterdag 7 januari is er vanaf 18 uur een gezellige samenkomst met veel eet- en drankstandjes. Diverse verenigingen bieden - tegen democratische prijzen - koude en warme dranken aan, al dan niet gemarineerd met diverse hapjes. Zo is ook KOG Stasegem aanwezig met drank en eetstand. Onze jenever staat koud, en de KOG burgers liggen op het vuur. Later op de avond volgt het grote vreugdevuur met de verbranding van de kerstbomen!

Lees meer...

Wordt U17 2de kampioen ?

kampioenU17

Vieren we zaterdag terug een kampioen ?

Zaterdag 3 december kunnen de kerels van Benjamin Dewyn ook hun kampioenschap vieren bij winst of draw. Enkele weken geleden was het aan de U15, nu kunnen de grote broers maar beter hun voorbeeld volgen. We hopen dan ook op een massale opkomst van supporters. Breng jouw vrienden, buren en familie mee, om dit team vooruit te schreeuwen.

Lees meer...

Kerstfeest U13 - U15

kerstfeestU13U15

Tradities om in ere te houden.

Na jaarlijkse traditie wordt er op 17 december vanaf 18.30 een Kerstfeest georganiseerd voor de spelers van de U13 en U15. Dit jaar werd er gekozen voor een heus playstationtornooi. Alle spelers nemen gratis deel en worden vergast op een drankje en hapje. Ouders en vrienden kunnen uiteraard tegen een voordeeltarief meegenieten. Alle concrete info wordt via een brief meegedeeld. Tot op 17 december.